Raport faza 1 in extenso si prezentari etapa 1, 2, 3
- ADER 1.2.2. Ridicarea performantelor calitative si cantitative a materialului de samanta de cartof din verigi superioare, prin elaborarea si perfectionarea metodelor tehnologice si de control fitosanitar: Raport stiintific si tehnic (RST) in extenso(.pdf) , etapa 1.
- ADER 2.2.2. Tehnologii inovative de reducere a vulnerabilitatii agroecosistemelor din cultura sfeclei de zahar si a cartofului fata de agentii de daunare (re)emergenti si modalitati de diminuare a acestora: Raport stiintific si tehnic (RST) in extenso(.pdf) , etapa 2 , etapa 3
- ADER 2.2.3. Sisteme de masuri tehnico-organizatorice si baze de date, pentru prognoza, monitorizarea si controlul lui Clavibacter michiganensis ssp. sepedonicus-putregaiul inelar al cartofului (boala de carantina fitoendemica): Raport stiintific si tehnic (RST) in extenso(.pdf) , etapa 1 , etapa 2 , etapa 3
- ADER 5.3.1. Perfectonarea mangementului culturii cartofului, la nivel de ferma, prin promovarea unui sistem suport pentru decizie (DSS)bazat pe monitorizarea continua a resurselor: Raport stiintific si tehnic (RST) in extenso(.pdf) si Faza 1, Faza 2 Faza 3, Faza 4, Faza 5
- ADER 7.1.7. Elaborarea si implementarea Programului national de selectie si mentinere a liniilor autohtone de curci: Raport stiintific si tehnic (RST) in extenso(.pdf) , etapa 2.